Velkommen til Podborki.dk

 

Himmerlands Humanitære Forening er en frivillig dansk forening, som har til formål at gøre en forskel for de bogligt svage børn på det russiske børnehjem i Podborki.

 

Vi inviterer hver sommer en gruppe børn herfra på sommerlejr i Danmark. Et ophold som løfter børnene, de bliver gladere og får større selvværd. Mange af børnene bliver inspireret til at gøre en større indsats i skolearbejdet og bedrer dermed muligheden for at få et godt liv som selvforsørgende.

 

Desuden arbejder vi løbende på at skaffe hjælp til børnehjemmet, således at børnenes hverdag bliver forbedret, og de kan lære mest muligt.
Som den opmærksomme vil bemærke, er tøj fra Danmark en vigtig del af hjælpen! Vi samler særligt i maj - juni tøj, fodtøj og legetøj til børnehjemsbørnene. Alt kommer med retur til børnehjemmet, når årets feriebørn rejser hjem. 

 

Se hvordan du kan støtte med et Medlemsskab                                             Se hvilke organisationer og virksomheder der støtter os De støtter osPå børnehjemmet søger man at finde og nære børnenes talenter. Der er i området forskellige konkurrencer for børnehjemsbørn. Nedenfor ses fotos af børn og unge fra børnehjemmet, der i april 2017 deltog i en konkurrence i oplæsning af poesi, sang og dans. Takket være hjælpen fra Danmark har de på skolen nu forskelligt fodtøj, som kan bruges hertil. Som for alle andre børn er det også vigtigt for disse børn at se pæne ud, når de optræder. Dage som disse er en god oplevelse for børnene. De kan her glemme livets strabadser for en kort stund.Foreningens 20. sommerlejr er nu i gang.

I år kommer 10 russiske børnehjemsbørn, sammen med sidste års ledere og disse lille søn. De skal i år bo hos 5 værtsfamilier under hele opholdet. Alle mødes 4 gange til fantastiske oplevelser i løbet af de 2 uger lejren varer, bl.a. med en overnatning i en hytte. 

 

 Nedenfor ses de første fotos fra sommerlejr 2017. 

Kalender

Jul
27
Hele Dagen
.....