2017 

Takket være donationer fra imponerende mange sider – fonde, Lions Clubber, Y's Men's Clubber, virksomheder og private - samt invitationer til flotte arrangementer blev foreningens 20. og desværre p.t. sidste sommerlejr gennemført i perioden 17. juli til 1. august 2017.

Der kom 10 russiske børnehjemsbørn, sammen med 2 ledere og disse lille søn. De boede hos 5 værtsfamilier under hele opholdet, hvor de oplevede det danske sommerland og livet i en dansk familie. Derudovers mødtes vi alle 4 gange til helt særlige oplevelser.

En dag bød på synstjek hos Louis Nielsen Hobro (4 børn fik doneret briller), frokost og leg hos Burger King Haverslev og derefter tøjfest, hvor børnene kunne vælge mellem alt det tøj, fodtøj, legetøj m.v., der var doneret til dem.

Børnene var inviteret på køretur en fantastisk køretur med Aalestrup Classic Bil & MC Klub. Turen sluttede ved en hytte i Ajstrup syd for Hadsund, her spiste vi frokost samen med de gæve chauffører. Til kaffe fik vi besøg af repræsentanter fra nogle af de Lions og Y's Men's Clubber, der havde doneret penge. De russiske gæster overnattede i hytten, og havde god tid til at dele de mange oplevelser.

Randers Legeland inviterede på leg.

Takket være en donation fra Sparekassen Hobro Fonden kunne vi invitere alle på en udflugt til Fårup Sommerland med alt betalt.

Se nedenfor fotos fra sommerlejren samt et foto af de 4 børn, der fik doneret briller.

Sidste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.