Undervisning

Der er undervisning fra kl. 9.00. I 1. klasse har børnene 4 timers undervisning 5 dage om ugen. Efter frokost sover de middagssøvn. I 2. - 4- klasse har børnene 4 timers undervisning 6 dage om ugen. De ældre elever har lidt flere timer.

Børnene bliver undervist på et lavere niveau og kun i de basale fag, men således at der er større fokus på de praktiske fag. Dette afholder dog ikke lærerne i de boglige fag fra at gøre en stor indsats for at tilpasse undervisningen til denne børnegruppe, og på denne måde sikre at børnene lærer mest muligt.

Det enkelte barn bliver vurderet, og følger det klassetrin barnet passer på. Der er kun 1. - 9. klasse, men børnene er stadig i aldersgruppen 6 - 17 år ved skoleårets start. Nogle børn er kommet i skole meget senere end normalt, andre har måttet gå nogle klasser om.

En gang om ugen er der engelskundervisning for de børn, der har lyst til at deltage.

Børnene har 3 gange om ugen idræt. Der er også undervisning i dans, musik og tegning/maling.

Fra 5. klasse har børnene hver dag praktiske fag. Pigerne i håndarbejde og drengene i træ- og metalsløjd. De dygtige lærer benytter enhver lejlighed til at knytte undervisningen til hverdagen på børnehjemmet. Drengene laver ex. skostativer til børnenes garderober. Der laves reparationer. Nye hylder hænges op i børnenes vaskerum. I forbindelse med renoveringen af drivhuset, deltog de ældste drenge i arbejdet. De ældste piger syede nyt betræk til sæderne i skolebussen, nye sengetæpper og overtræk til alle madrasser i sovesalene og sygerum.

Der er it-undervisning, dog uden internet.

Der er oprettet et nyt fag husholdning, hvor børnene skal lære alle de færdigheder, man har brug for i et hjem.

I efteråret  2017 startede der også undervisning/jobtræning som gartner i det nyrenoverede drivhus.

I sommeren 2017 blev købt en minitraktor. Denne bliver brugt i undervisning/jobtræning som pedel og gartner.

I 2018 starter undervisning/jobtræning som skomager.

Sidste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.