Medlemsskab

Alle voksne, der er bosiddende i Danmark, er meget velkomne til at blive medlem i foreningen.

Årligt kontingent fra 1. oktober til 30. september er

for en person 30 kr.
for et par 50 kr.

Indmelding sker ved at du betaler kontingent på foreningens konto. Foreningens kontonummer i Jutlander Bank er: Reg.nr. 9336 kt.nr. 3415629051. Husk hvis du indbetaler kontingent via homebanking, er det vigtigt at oplyse navn og antal medlemmer. Der kan også betales via foreningens MobilePay 56546 - husk endelig bemærkning med navn, adresse og antal medlemmer.

Alle medlemmer bliver ved brev indkaldt til den årlige generalforsamling i oktober eller november. Se evt. nærmere herom i foreningens vedtægter.

Som det fremgår af foreningens vedtægter, hæfter foreningen alene med sin formue, - så medlemmerne hæfter ikke for foreningens evt. forpligtelser. Foreningen's bestyrelse sikrer iøvrigt løbende, at der kun bruges de penge, der er til rådighed, samt at foreningen til enhver tid er solvent.

Mange medlemmer er reelt kun støttemedlemmer. De medlemmer, der har lyst, er dog meget velkomne til at deltage i foreningens frivillige og ulønnede arbejde, kontakt i givet fald formand Stina Bargmann Toft på tlf. 23 28 07 16 eller email: stinatoft@yahoo.dk.

Ønsker du ikke at fortsætte dit medlemskab, kan du blot undlade at betale kontingent, når der kommer et brev med en opkrævning for et nyt foreningsår. Du kan selv selvfølgelig også meddele, at du ikke ønsker at være medlem længere til kasserer Inge Weis Hansen på tlf. 20 91 62 52 eller email: ingeweishansen@gmail.com.

Foreningen har pr. 1. februar 2018 godt 130 medlemmer, som med et medlemskab støtter vores arbejde for børnehjemsbørnene.

Rebild Kommune støtter foreningens arbejde.

Støt os

56546

Sidste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.