Hvem er vi

Lederen Valentina Mamedova og mellemlederne Serinida og Natalja er på vegne af børn og personale på børnehjemmet DYBT TAKNEMMELIGE for al den hjælp, de får fra Danmark.

Foreningen blev stiftet som "Nøragers Humanitære Hjælpeorganisation for russiske børnehjem" af en gruppe frivillige den 1. Februar 1998, med det formål at invitere børn fra børnehjemmet i Podborki på sommerferie i Danmark. Foreningen blev i starten også kaldt ”Tjernobyl-børn”. Navnet ”Russerforeningen” er i mange år blevet brugt i vores lokalområde. I oktober 2013 blev foreningens officielle navn ændret til "Himmerlands Humanitære Forening".

Foreningen har fra 1998 til 2017 haft ca. 155 forskellige børn fra børnehjemmet på sommerlejr i Danmark.

Med hjælp fra Tips og Lotto (nu Udlodningsmidler), fonde, organisationer der støtter humanitært arbejde, virksomheder og privatpersoner har foreningen igennem årene lavet væsentlige forbedringer på børnehjemmet, samt hjulpet med at give børnene et bedre liv. Der fortsat et stort behov for hjælp.

Foreningen er upolitisk og ikke religiøs. Alt arbejde i foreningen er frivilligt og ulønnet. Alle medlemmer kan få indflydelse på foreningens arbejde.

Støt os

56546

Sidste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.