Minitraktor

Det var med stor glæde, at vi allerede i juni 2017 kunne fortælle børnehjemmet, at den ønskede minitraktor kunne købes. Denne skal bruges til træningen af teenagerne i at arbejde som udendørsgartner/landmand - klippe græs, skovle sne og gøre jorden klar til grøntsager.

Personalet på børnehjemmet gik i gang med at undersøge, hvilken minitraktor der skulle købes. Det viste sig, at priserne var steget siden vi indledte projektet. Heldigvis blev dette ikke et problem.

Den 14. juli 2017 kørte en delegation til Moskva for at besigtige en minitraktor. Minitraktoren med alle redskaber blev godkendt og købt. Samme dag blev den bragt til børnehjemmet.

Alexander, der skulle stå for undervisningen, gik straks i gang med at lære traktoren at kende, så undervisningen kunne forberedes. Det viste sig dog, at Alexander ikke kunne undervise denne børnegruppe.

I foråret blev traktoren anvendt til at gøre køkkenhaven klar. Derefter kunne en gruppe børn lære, hvordan man dyrker jorden i det fri.

I skoleåret 2018/2019 undervises de 7 drenge fra 9. klasse i hvordan de betjener traktoren. Alexander - som underviser i metalsløjd - forestår også denne undervisning. 2 af drengene har været så lærenemme, at de har hjulpet med efterårspløjningen i køkkenhaven.

Sidste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.