Projekter på Børnehjemmet

Med hjælp fra fonde, organisationer der støtter humanitært arbejde herunder Tips og Lottomidler/Udlodningsmidler, virksomheder og privatpersoner har foreningen igennem årene hjulpet børnehjemmet med penge til stort og småt. Børnehjemmets leder formår på meget dygtig vis at styre projekterne, og får utrolig meget ud af pengene. Der er lavet væsentlige og altafgørende forbedringer på børnehjemmet, bl.a. renovering af bade- og toiletforhold, udskiftning af vinduer, en ny legeplads (denne trænger nu til renovering og fornyelse), renovering af varmeanlæg, strøm, renovering af gulve, vægge, lofter og døre i toilet- og vaskerum ved børnenes sovesale, renovering af garderober, sygeafdeling, flere af børnenes opholdsrum og faglokaler.

Der er igennem årene også indkøbt mange mange forskellige ting, der har gjort det muligt at  give børnene en god hverdag og en god undervisning. Næsten alle møbler er enten købt for disse penge eller kom fra Danmark i en container for mange år siden. Derudover kan nævnes materialer og udstyr til undervisningen, forskellige gymnastik redskaber, langrendsski, senge, dyner og sengelinned, ny skolebus, en ny fuldautomatisk 25 kg's industrivaskemaskine,  forskellige brætspil, pusle spil, legesager, Ps3, WII, en del fjernsyn, antenner og DVD'er, fodtøj m.m.

Vi har i en del år kunnet finansiere, at børnene kom til tandlæge. Ud over smerten fra tænder med huller eller tandbylder, har en god mundhygiejne stor betydning for helbredet. Når børnene slipper for smerter og ubehag fra tænderne kan de bedre koncentrere sig om undervisningen.

Siden 2013 har vi haft projekter med i Lions Club Danmark's katalog af miniprojekter. Se fanebladet. Efter aftale med Lions Club Rebild holder vi dog i 2017/2018 en pause.

Se nærmere om nogle af projekterne på fanebladene ovenfor.

På børnehjemmet er børn og personale DYBT TAKNEMMELIGE for hjælpen, de får fra Danmark.

Denne børnegruppes specielle behov og bygningernes stand og alder betyder, at der er flere projekter, der trænger sig på. Ligesom penge til undervisningsmateriale og -udstyr til både skole og fritid betyder, at børnene kan få den bedst mulige undervisning, og dermed de bedste muligheder for at blive ansvarlige og selvforsørgende samfundsborger.

Hvis du har lyst til at støtte et projekter, er du meget velkommen til at KONTAKTE bestyrelsen for yderligere oplysninger om projekterne. Har du eller dit firma lyst til at finansiere et projekt selv, er dette muligt. Det vil i givet fald være muligt at omtale dette i forhold til forretningsforbindelser og presse. Børnehjemmets leder vil også gerne lave en takkeskrivelse hertil.

Sidste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.