Køkken

Børnehjemmets køkken trængte til en gennemgribende renovering, således at der kunne gøres tilstrækkeligt rent, angreb fra skadedyr kunne slås effektivt ned, og der kunne laves mad under hygiejniske forhold. Der var i vinteren 2015-2016 store problemer med kakerlakker. Foreningen søgte derfor hjælp til dette projekt, samt til indkøb af hvidevarer, inventar og køkkengrej som mangler eller til erstatning af det eksisterende, der er udtjent og/eller ikke længere kan gøres tilstrækkelig rent.

I forbindelse med et besøg på børnehjemmet i februar 2016 blev dette projekt naturligvis drøftet. Da pladsforholdene i det eksisterende køkken var snævre, blev det drøftet, at der var mulighed for at lave en mindre udvidelse, således at en del af spisesalen blev lagt sammen med køkkenet. Dette ville give bedre arbejdsgange i køkkenet for såvel personalet som de børn, der modtog oplæring her. Ansøgningerne blev fremadrettet ændret til også at omfatte udvidelsen.

I sommeren 2016 var der til alles store glæde penge til at igangsætte 1. etape og 2. etape af dette projekt. Ledelsen af børnehjemmet har endnu engang gjort en stor indsats for i samarbejde med en dygtig entreprenør at prioritere de penge, der var til rådighed, samt at føre opsyn med at arbejdet blev gennemført som aftalt. Det blev prioriteret at starte renoveringen med det største rum samt udvidelsen. 

I 2017 og 2018 har det været muligt indkøbe forskelligt: Køkkenborde i stål. En stålvask til vask af gryder. En lille industriopvaskemaskine der vasker med 90 grader varmt vand. Nyt køkkengrej, til erstatning af det der var udtjent. Enkelte ting mangler endnu at blive købt.

I november 2017 blev ventilationsanlægget repareret. 

Resultatet er blevet et moderne og hygiejnisk køkken, ligesom udvidelsen har givet den ønskede plads.

Der er stor glæde og taknemmelighed på børnehjemmet over hjælpen til dette projekt.

Vi kunne gennemføre projektet takket være donationer fra Medarbejdernes Honorarfond i Novo Gruppen, API Marine ApS, Kronjyllands Y’s Men’s Club, Randers, Tingstadens Y's Mens Club, Østvendsyssels Y's Men's Club, Hammer Y’s Men’s Club, Y’s Men’s Club II Hobro, Lions Club Pandrup, Lions Club Vesterhavsfruerne Fjerritslev, Lions Club Hammer Bakker, Hammerpigerne, Lions Hvorslev, Lions Fjends, Stoholm, Lions Club Langå og Lions Skagen. Hjertelig tak for alle donationerne.

Til højre ses øverst det færdige resultat, nedenunder ses fotos fra renoveringen og nederst ses køkkenet før.

Sidste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.