Renovering af sygeafdeling

Sygeafdelingen i stueetagen i sovefløjen trængte meget til at blive gennemgribende renoveret. En gang ny maling kunne ikke klare det. Musene levede godt og udgjorde en sundhedsrisiko for børnene. Efter at vi i 2015 fik renoveret garderober og fik frigjort et rum i sygeafdelingen, kunne vi i januar 2016 igangsætte denne renovering takket være donation fra Fonden af 17-12-1981 og tilskud fra Kulturministeriets pulje til humanitære, velgørende og andre almennyttige konkrete formål 2015 (Tips og Lottomidler).

Da musene især levede i væggene imellem rummene og gangen, blev disse vægge fjernet helt. Efter mange overvejelser valgte ledelsen på børnehjemmet at ændre ruminddelingen i sygeafdelingen. således at der nu er et mindre rum med plads til 2 senge, og et noget større rum hvor der er plads til flere senge, et bord og en reol med et TV.

Der er opsat ny beklædning/plader også på ydervæggene, således at rummene er bedre isolerede. På alle vægge og lofter er opsat glasvæv. Glasvævet er malet med en maling, der kan vaskes ned. På gulvet i værelserne er der lagt laminatgulv. I gangarealet er der lagt gulvfliser. Der er opsat spot i loftet i alle rummene.

På toilettet og vaskerummet/bruserummet er der foretaget en mindre renovering, således at de eksisterende fliser blev siddende. Men som noget nyt er der nu en håndvask på toilettet. Inden renoveringen var der et afløb hen over gangen til afløbet i bruserummet. Dette afløb er nu fjernet og gå i stedet direkte ned i kælderen. Der var derfor ingen dør ind til bruserummet, i stedet var der hængt et bruseforhæng op som kunne trækkes for ude i gangen. På toilettet kunne døren kun lukkes med stor kraft, således at en pal holdt døren lukket.

Der er sat nye døre i alle rum, dørene kan lukkes og låses, således at børnene alle steder er sikret privatliv og ro.

Der er stor glæde og taknemmelighed på børnehjemmet over at dette projekt har kunnet gennemføres. Afdelingen kan nu gøres ordentligt rent, således at der er en god hygiejne.

Sidste nyt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.